20.10

Vierailu Kemihallilla


Kannattaa rullata tutustumaan Kemin rullalautailijat ry:n ylläpitämään skeittihalliin. Videolla Matti Hasti ja Sami Järvelä kertovat miten halli saatiin järjestettyä ja kuinka yhdistys toimii (Videon toimitus: Eero & Liisa Ojala, Setlementtiliiton – Uusi paikallisuus hanke koordinaattori). Liisa on kirjoitti tapaamisesta selonteon Uusi paikallisuus -hankkeen verkkosivuille. Kemihalli on täysin nuorten aloitteesta perustettu paikka. Harrastajat perustivat Meri-Lapin rullalautailijat ry:n runsas vuosi sitten ja saivat tilan pystyyn parin kuukauden neuvottelun sekä järjestelyn perään. Halli on avoinna päivittäin ja sen toimintaan voi tutustua Kemihalli facebook sivuilla.

Videontekemisen yhteydessä syntyi myös ehdotus Kemihallin logoksi ja muuta roheaa kuvitusta.  Nuorten kanssa valmistettiin tortilloja perjantaina 19.10 ja videota kuvattiin sunnuntaina 20.10. Hallin rampit ja rakenteet on suunniteltu ja rakennettu talkootyöllä. Urakassa kului kuukausi. Tilassa on myös vessa ja keittiö mutta juhlan kunniaksi jauhelihat ruskistettiin rampeilla.

Päivitys 22.10.2013 Kävin Kemihallilla näyttämässä miten stensilillä voi kopioida logoa eri pinnoille.. Ja tilaan saatiin oma ilmoitustaulu. Sain myös luvan jättää kenttäkeittiö settini hallille säilytykseen.

Kommentoi

  • (ei julkaista)