22.9

Roska mielessä

… aiheuttaa roskaa ympäristössä!

Useita kuukausia sitten löysin Heimon, rustasin heille ideani ja jäin haaveilemaan rantasiivouksesta. Pian puhelimeni soi ja sain kuulla, että ideani halutaan toteuttaa. Olin onnesta soikeana.
Aika kului. Ideat tapahtuman toteutuksesta tuli ja meni. Rakkaus aiheeseen ei kulunut tai mennyt mihinkään. Ympäristö oli ja on tärkeä asia minulle.

Projekti eli kuten niillä on usein tapana tehdä. Tänä vuonna emme tee rantasiivousta, mutta olemme silti saman asian äärellä, oikeastaan aivan sen ytimessä – syvemmällä kuin uskalsin haaveillakaan.
Eilen pyrimme herättämään ajatuksia roskasta ja roskaamisesta. Miksi sitä tehdään? Voisi kuvitella, että kaikilla olisi mukavampaa kauniissa ympäristössä. Mutta mikä saa olemaan välittämättä? Mielenroska kenties? Loistava termi, jonka opin Meijulta… Tulee käyttöön!

Pauliina

Eilen ihmiset saivat jättää mielenroskia huostaamme samalla kun Roskat(r)on-partiomme siisti ympäristöä roskista. Ei hätää! Hävitimme mielenroskatkin asianmukaisesti.
Ihmisten reaktiot olivat vaihtelevia, mutta lähes poikkeuksetta positiivisia. Kieltämättä saatoimme olla huvittava näky roskairokeeseinemme. Herätimme vähintäänkin hilpeyttä monissa. Ja se jo pelkästään tekee minut iloiseksi. Olen kuitenkin vakuuttunut, että herätimme paljon muutakin ja saimme siitä myös välitöntä palautetta – useat noteerasivat asian tärkeänä ja tulivat ihan kiittämään meitä! Upeeta!

Jälkipuinnissa totesimme tapahtuman onnistuneeksi ja hauskaksi ja näen potentiaalia jatkolle. Upea kokemus. Upea tiimi. Annetaan projektin elää ja kasvaa edelleen. Tätä lisää, kiitos!

Terv. Pauliina

 

Kommentoi

  • (ei julkaista)