12.12

Lahen ilosanoma

Moi Lahest!

Kuva: Antti Sepponen

Vuosi sitten kävi sähköpostissa kova kuhina, kun juonittiin Lahden valloittavaa taidepläjäystämme. Homma hoidettiin kotiin niin hyvin, että meitä muistettiin tänäkin vuonna pienellä taskurahalla, jotta saamme levitettyä ilosanomaa ympäri Suomen.

Kuva: Antti Sepponen

 

Alkuperäiset teokset onkin nyt ikuistettu kaikenlaisia sääolosuhteita ja ruumiineritteitä kestävälle vinyylille ja tarroja on saatettu matkalle ympäri maata. Havaintoja on tällä hetkellä Helsingin ja Lahden lisäksi ainakin Turusta ja Lappeenrannasta.

Kuva: Ville Färsaaret

Tarra lappeenrantalaisessa pisuaarissa. Kuvan lähetti: Ville Färsaaret

 

Kuva: Antti Sepponen

Jeesus kolkuttaa vessan oveen Lahdessa. Kuva: Antti Sepponen

 

Postauksen ensimmäisestä kuvasta voit tarkistaa Kusivanasukeltajat -tarravalikoiman ja lähteä kotikaupungin kaduille bongailemaan! Tai vielä parempaa: naputella toiveen suosikkitarroistasi ja lähettää sen osoitteeseen pissassa@gmail.com. Pientä maksua vastaan lähetämme tarrat kotiovellesi. Tarran voi dokumentoida lopullisessa sijoituspaikassaan ja lähettää kuvan meille samaiseen sähköpostiosoitteeseen.

(taiteilijat pidättävät…….. oikeuden muutoksiin)

 

PISPIS <3

Kusivanasukeltajat

Kuva: Antti Sepponen

Tarra lahtelaisessa wc-tilassa. Kuva: Antti Sepponen

 

Muistin virkistykseksi:

Työryhmä Sanna Ritvanen, Antti Sepponen, Emmi Vastamäki ja Hans-Peter Schütt toteuttivat Kusivanasukeltajat projektin marraskuussa 2013 ja se oli osa Kiasman & School of Activismin HEIMO -hanketta.

Vuonna 2014 Kusivanasukeltajat jatkoivat toimintaa itsenäisesti:

Keväällä Galleria Jänis Turussa järjesti viikon mittaisen Pop Up näyttelyn, joka esitteli Kusivanasukeltajat -ryhmän taistoa julkisille paikoille virtsaamista vastaan.

Kesällä Kusivanasukeltajien originaaliteokset muuntuivat tarroiksi, joiden välityksellä projekti jatkaa elämäänsä eri puolilla Suomea ja projekti esiteltiin mm. Neo Funkkis sivustolla.

 

Kiinnostuitko?

Lue kaikki Kusivanasukeltajien blogipostaukset täältä >

 

Videot: Antti Sepponen

Kommentoi

  • (ei julkaista)