12.12

Lahen ilosanoma

Kuva: Antti Sepponen

Moi Lahest! Vuosi sitten kävi sähköpostissa kova kuhina, kun juonittiin Lahden valloittavaa taidepläjäystämme. Homma hoidettiin kotiin niin hyvin, että meitä muistettiin tänäkin vuonna pienellä taskurahalla, jotta saamme levitettyä ilosanomaa ympäri Suomen.   Alkuperäiset teokset onkin nyt ikuistettu kaikenlaisia sääolosuhteita ja ruumiineritteitä kestävälle vinyylille ja tarroja on saatettu matkalle ympäri maata. Havaintoja on tällä hetkellä Helsingin… Lue lisää »

26.11

Tervetuloa takaisin Lahteen, Suomen Paratiisiin.

heimolahti_1

Reilussa kuukaudessa on tultu ja kustu pitkälle. Huolellisen kartoituksen, pohdinnan ja taustatutkimuksen jälkeen teoksemme ovat vihdoin nähneet päivänvalon. Sunnuntaina 24.11. pakkasimme taulut katu-uskottavaan mummokärryyn fix-it superliiman ja muiden ammattilaisvehkeiden kanssa ja suuntasimme kohti kaupunkia. Seuraavassa arvoisa mentorimme, katutaiteen Michael Jackson, Hans, Turuust, kertoo päivän tapahtumista: Lähdimme liikkeelle ei niin uudesta, mutta pätevästä huomiosta, että julkinen… Lue lisää »

1.10

Kusivanasukeltajat

Hans-Peter

Luit oikein. Kusi. Vana. Sukeltajat. Kyseessä on Heimon kuudennen projektin työnimi. Nimen keksijä  Sanna on toivonut Heimolta apua humoristisen, mutta ajatuksia herättävän katutaideprojektin toteuttamiseen Lahdessa. Ehdotuksessa Sanna kuvaili: Olen pitkään jo suunnitellut hauskaa interventiota kaduille ja kulmiin joihin (miespuolisilla) henkilöille on harmittava tarve pissata… Sanna toivoo pääsevänsä toteuttamaan ideaansa yhdessä taiteilijan kanssa, koska: …kenties tämä nostaisi… Lue lisää »