28.8

Viestejä Outokummusta

Heimon taiteilijat Petri ja Minna matkustivat kotipaikkakunnaltaan Tampereelta Outokumpuun viime viikonloppuna. Tarkoitus oli tutustua Kummun kouluun, jonka oppilaiden kanssa tullaan syyskuussa tekemään taidetta! Heimo pyysi Petriltä ja Minnalta tietenkin kuvia asap. Miltä Outokummussa näyttää?

Petrin bongaus:

Petri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heimo kommentoi: Siinähän on klassinen Suzuki PV 50 eli Suitsa! Helppo virittää mut ei yhtä luotettava kuin Honda Monkey eli Manki. Yhdellä tutulla Janilla oli tollanen,  siinä oli muistaakseni parhaimmillaan 80cc pytty tuon 50cc sijasta (siitä nimi pv 50). Kulki lähemmäs 100 kmh. Haluan tuollaisen!

Minnan bongaus:

Minna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heimo kommentoi: Löysiköhän Minna Outokummusta nimensä valmiiksi kaiverrettuna vai kaiversiko taiteilija itse nimensä lautaan? Tägi palaa juurilleen. HEIMO WAS HERE.

Kummun koulu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petri Kummun koululla. KYLLÄ. Tästä syystä Heimo lähetti taiteilijat Outokumpuun: Kummun koulun päärakennuksessa on homeongelma. Parakeissa opiskelevien oppilaiden arkeen pyritään Heimon kautta tuomaan piristystä ja onnistumisen iloa!

Petri

 

 

 

 

Petri omien sanojensa mukaan: Olin pienellä maalaispaikkakunnalla asuva “laiska, tyhmä ja saamaton” teini. Taide siis pelasti minut aika paljolta.

Minna

 

 

Minna omien sanojensa mukaan: Minua inspiroi sekä taidehistoria että tosi-tv ja olen kiinnostunut esimerkiksi valtasuhteista, myötähäpeästä ja noloista tilanteista.

 

Heimo on vakuuttunut siitä, että paikalle lähetettiin oikeat henkilöt. Oletko samaa mieltä?

Kommentoi

  • (ei julkaista)